• page_banner

Kotak Percetakan Warna

Salaku eksportir anu tiasa dipercaya pikeun ékspor bungkusan kertas, Hexing Packaging ngagaduhan reputasi anu saé di antawis para sasamana.20 tauntina kerjasama bisnis.Produk utama perusahaan nyaétakotak kardus warna, nu utamana ngagunakeun percetakan offset, percetakan UV.Metoda percetakan husus ieu pinuh bisa minuhan kaperluan konsumén béda dina CMYK na Pantone.Nu pang populerna di antarana nyaétakotak kado kertas kraftbungkusan jeungkotak corrugated custom dicitak, Kusabab aranjeunna henteu ngan ngagunakeun métode percetakan canggih, tapi ogé minuhan paménta pasar pikeun ngembangkeun sustainable dina watesan Pilihan bahan, sarta parusahaan urang ogé boga rupa sertipikat Pikeun ngabuktikeun kakuatan urang.

Sajaba ti éta, urang tiasa ngalengkepan kustomisasi nurutkeun pangabutuh anjeun, kaasup tapi teu diwatesan ku ukuran, bahan, metoda tilepan, metoda percetakan, logo brand, jsb Pikeun kaperluan husus, Anjeun bisa ngirim informasi langsung ka email anjeun, sarta tim layanan profésional kami. bakal ngahubungan anjeun dina24 jamngahubungan