• page_banner

FAQs

FAQ

Upami teu aya jawaban anu anjeun pikahoyong di dieu, manggataros Kami

Q: Dupi anjeun produsén?

A: Enya.Simkuring gaduh 5 pabrik lokasina di Ningbo, Zhejing.

Q: Naha anjeun nampi pesenan OEM?

A: Sumuhun, kami bungah leungeun urutan OEM, urang bisa nyadiakeun Anjeun produk ngaropéa.

Q: Naon garis bisnis anjeun?

A: Produk bungkusan kertas kaasup karton kraft, kotak percetakan warna, kantong kertas, kotak kado, manual, kartu kertas & stiker napel, jsb.

Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel urang saméméh nempatkeun urutan atawa produksi masal?

A: Enya, tangtu.

Q: Dupi sampel gratis?

A: Sampel polos tanpa citak & sampel saham duanana gratis tapi angkutan barang dikumpulkeun.

Sampel anu dicitak ditagihkeun, gumantung kana desain anjeun.Biaya sampel bakal refunded kana urutan resmi Anjeun.

Q: Jenis pembayaran anjeun tiasa nampi?

A: Urang tiasa nampi T / T, LC, serikat barat, duit gram, paypal, jsb.

Q: Kumaha ngeunaan waktu pangiriman?

A: waktos kalungguhan fléksibel, urang bisa nyadiakeun Anjeun pangiriman ajakan pikeun jadwal produksi urgent Anjeun.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun layanan sanggeus jualan?

A: Enya, tangtu.Sakur patarosan, punten wartosan kami, kami bungah pikeun ngahubungi anjeun.