• page_banner

Warta

  • Masa Depan Pembungkusan Produk Kertas: Ngajalajah Pesenan Ékspor ka 2024

    Dina dunya bungkusan kertas anu terus-terusan ngembang, aya paménta anu terus-terusan pikeun solusi anu lestari sareng ramah lingkungan.Kalayan pesenan ékspor bungkusan produk kertas 2024 caket, waktosna pikeun ningali langkung jero kana dampak poténsial sareng kasempetan anu aya dina ...
    Maca deui
  • Panas Usum Panas Teu Bisa Ngeureunkeun Paréntah Booming Hexing Packaging

    Dina panas scorching usum panas, Ningbo Hexing Packaging Co., Ltd. ngalaman lonjakan pesenan pikeun solusi kotak bungkusan khususna.Spésialisasi dina nyayogikeun rupa-rupa pilihan bungkusan, tina kotak warna bergelombang, kotak kertas bungkusan warna dicitak, kotak kertas tampilan dugi ka ...
    Maca deui
  • Titik luhur anyar - kapasitas bungkusan Ningbo Hexing

    Taun 2024, penjualan domestik Cina diperkirakeun tumbuh sacara signifikan, khususna dina widang bungkusan kotak warna bergelombang sapertos alat-alat rumah tangga leutik, penggorengan hawa, sareng éléktronika dapur.Nyanghareupan paménta kuat sapertos kitu, Ningbo Hexing Packaging ieu gearing up na narékahan pikeun significa ...
    Maca deui
  • Bungkusan Hexing nambihan Angkutan Saluran Anyar: Pangiriman Cekap sareng Gancang

    Hexing Packaging mangrupikeun supplier utama kotak bungkusan kotak warna khusus anu nembé ningkatkeun kamampuan pengiriman na.Perusahaan parantos nambihan treuk kotak énggal kana armadana, dirancang pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kagancangan ngirimkeun bungkusan khusus ka konsumén atanapi nunjuk ...
    Maca deui
  • Kotak warna bungkusan kertas alat-alat bumi leutik luhur

    Ningbo Hexing Packaging Co., Ltd. panyadia ngarah tina solusi kotak bungkusan kertas ngaropéa.Hexing Packaging museurkeun kana desain struktural sareng bungkusan alat-alat rumah tangga alit sareng sagala rupa industri, kalayan perhatian khusus kana ékspor, transportasi sareng bungkusan tampilan ....
    Maca deui
  • kotak tampilan kertas dina pamasaran ritel

    Dina bentang ritel ayeuna, kotak tampilan kertas parantos janten pilihan populér pikeun nampilkeun produk di mall balanja utama.Pintonan anu ramah lingkungan sareng serbaguna ieu nawiskeun sajumlah kauntungan, ngajantenkeun pilihan anu pikaresepeun pikeun usaha anu hoyong ningkatkeun kasadaran produkna...
    Maca deui
  • Hiji-eureun jasa bungkusan kertas- Ningbo Hexing bungkusan

    Ningbo Hexing Packaging mangrupikeun tujuan eureun pikeun bungkusan kertas.Pausahaan museurkeun kana nyadiakeun ngaropéa, solusi bungkusan kualitas luhur, nyadiakeun runtuyan jasa kayaning kotak corrugated ngaropéa pikeun panerapan rumah tangga leutik, kotak corrugated dicitak husus pikeun produk, cus...
    Maca deui
  • Ningbo Hexing bungkusan: Anjog trend kalawan FSC Certified bahan ramah lingkungan

    Ningbo Hexing Packaging aya di payuneun tanggung jawab lingkungan sareng nyayogikeun rupa-rupa solusi bungkusan anu kualitas luhur sareng ramah lingkungan.Pausahaan ieu komitmen pisan pikeun ngajagaan planét sareng ngahémat sumber daya, sareng parantos nyandak léngkah anu penting pikeun mastikeun yén éta ...
    Maca deui
  • badag-aréa hot stamping pérak emas pikeun ngaronjatkeun bungkusan karton

    Dina pasar anu kacida kompetitif ayeuna, bungkusan karton maénkeun peran anu penting henteu ngan ukur ngajaga produk tapi ogé ningkatkeun daya tarik visualna.Nalika konsumén janten langkung nungtut dina bungkusan, kabutuhan solusi inovatif sareng kualitas luhur janten kritis.Salah sahiji solusi anu ...
    Maca deui
  • Mastikeun Warna Percetakan Akurat pikeun Konsumén Luar Negeri: Studi Kasus Departemen Percetakan Hexing

    Jam 3 sonten tanggal 6 Méi, Bengkel Percetakan Hexing ngagaduhan sambungan pidéo penting sareng palanggan Swedia énggal pikeun ngonfirmasi warna percetakan sareng buktina.Konsumén saacanna ngungkabkeun kapuasan sareng proofing digital tina kotak warna stamping panas halaman pinuh héjo sareng nempatkeun pesenan percobaan o ...
    Maca deui
  • Ékspor jasa bungkusan produk kertas khusus luhur

    Dina April, ékspor jasa bungkusan produk kertas kustomisasi luhur ningkat sacara signifikan.Pausahaan kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi bungkusan kertas kelas munggaran, kotak bergelombang warna khusus, kotak kertas kraft UV anu ramah lingkungan, bahan anu disertipikasi FSC, kertas ...
    Maca deui
  • Ningbo Hexing ékspansi pabrik jeung pencét percetakan Heidelberg anyar ngahontal jangkung anyar dina 2024

    Taun 2024, Ningbo Hexing Packaging Company bakal ngalih ka daérah pabrik énggal kalayan aréa ékspansi 3,000 méter pasagi.Komitmen perusahaan pikeun kaunggulan parantos ditingkatkeun deui kalayan ditambah pers 1,4 méteran canggih sareng pencét Heidelberg 5-warna anyar.Ieu anyar ...
    Maca deui