• page_banner

Tentang Kami

Ngeunaan HEXING

Ningbo Hexing Packaging Co., Ltd. jarakna 75 kilométer ti palabuhan Ningbo, janten merenah pikeun transportasi.pabrik urang nyertakeun wewengkon leuwih ti 5000 méter pasagi jeung nilai kaluaran taunan ngaleuwihan 38 juta dollar AS.Ayeuna urang gaduh 5 pabrik sareng 18 desainer profésional, 20 staf perdagangan asing, 15 tim QC, spesialis logistik sareng 380 pagawé.Simkuring sorangan mesin percetakan parabot canggih pikeun percetakan Adagio, 5-warna percetakan offset, percetakan UV jeung saterusna.Urang ogé boga mesin pinuh otomatis pikeun laminated, motong paeh, gluing sarta nguji instrumen.Kami parantos nampi pujian anu lega ti para nasabah langkung ti 26 nagara, kalebet Amérika Serikat, Australia, Eropa, Wétan Tengah sareng saterasna.Hexing nawarkeun hiji-eureun sakabéh solusi jasa bungkusan.Kami bakal nyiptakeun masa depan anu langkung saé babarengan!

062fe39d

Naha milih kami

Kami gaduh pangalaman bisnis internasional langkung ti 10 taun.Kami parantos ngembangkeun langkung ti 70 pasar di sakumna dunya.Salila sababaraha taun, kami khusus dina manufaktur produk bungkusan sapertos kotak karton corrugated, kotak percetakan warna, kotak kado, rak tampilan, kartu kertas, manual, stiker napel, brosur leutik sareng majalah.

KAPASITAS

Nyanghareupan sarat tina spésifikasi urutan badag, kuantitas leutik sarta pangiriman gancang, urang kudu ningkatkeun tingkat manajemén produksi garis produksi paperboard corrugated ku cara ningkatkeun automation tina garis produksi paperboard corrugated, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kualitas, ngaronjatkeun efisiensi, ngahemat énergi, ngahemat tanaga gawé. , ngurangan consumables sarta ngurangan produk runtah.

d0797e072
062fe39d2

Kualitas

Kotak leutik ogé nyumputkeun seueur pangaweruh.Ti bahan, percetakan, ningkatna kertas, perlakuan permukaan, motong paeh nepi ka rengse packing produk, unggal prosés produksi bakal mangaruhan kualitas kotak bungkusan.Urang mastikeun ngadalikeun unggal prosés jeung unggal jéntré, nyieun bungkusan kawas karajinan, sarta nampilkeun produk pangalusna ka anjeun.

TIM

Kolega di bengkel sareng jalur produksi mangrupikeun konci pikeun mastikeun kualitas produk, sareng aranjeunna pantes dipercaya.

Kami komitmen pikeun ngokolakeun tanaga terampil kalayan sumanget karajinan, kualitas humanistik sareng kamampuan inovasi, ogé bakat manajemén kalayan rasa kasusah, tanggung jawab perusahaan sareng jasa.Ngawula ka unggal customer kalawan sikep kaunggulan.

4ac4c48f3
062fe39d5

LAYANAN

Penjual anu mahér dina struktur bahan sareng prosés produksi bakal ngalacak produk anjeun dina sadaya prosés, ti pra-penjualan ka prosés produksi teras ka pangiriman.