Kami nyayogikeun palanggan produk industri karton kualitas luhur, kalebet kotak warna, brosur, kotak kado sareng stand tampilan.Produk urang ngadopsi téknologi percetakan panganyarna, ngagunakeun bahan baku kualitas pangluhurna, sarta bisa husus ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.Cocog pikeun sagala jinis bungkusan rumah tangga sapopoé anu dijual di Amérika Kalér sareng Australia ka pasar impor.
Sajaba ti éta, produk ieu sababaraha kaunggulan unik: kahiji, éta adopts bahan husus kalawan kinerja tinggi na durability, teu gampang eroded ku gas, sarta bisa mastikeun yén informasi digital logistik penting teu bocor;kadua, éta boga kinerja sealing alus kusabab tinimbangan isu angkutan beban-bearing;nu kaopat téh nya éta ngabogaan loading gancang jeung merenah kuat tur unloading;Gawé bareng jeung konsumén urang pikeun nyieun sumanget "enol keluhan", "enol reureuh" jeung "enol keluhan".

utama

produk

ngeunaan
Hexing

Ningbo Hexing Packaging Co., Ltd. jarakna 75 kilométer ti palabuhan Ningbo, janten merenah pikeun transportasi.

pabrik urang nyertakeun wewengkon leuwih ti 5000 méter pasagi jeung nilai kaluaran taunan ngaleuwihan 38 juta dollar AS.

Ayeuna urang gaduh 5 pabrik sareng 18 desainer profésional, 20 staf perdagangan asing, 15 tim QC, spesialis logistik sareng 380 pagawé.

Simkuring sorangan mesin percetakan parabot canggih pikeun percetakan Adagio, 5-warna percetakan offset, percetakan UV jeung saterusna.Urang ogé boga mesin pinuh otomatis pikeun laminated, motong paeh, gluing sarta nguji instrumen.

Kami parantos nampi pujian anu lega ti para nasabah langkung ti 26 nagara, kalebet Amérika Serikat, Australia, Eropa, Wétan Tengah sareng saterasna.

Hexing nawarkeun hiji-eureun sakabéh solusi jasa bungkusan.

Kami bakal nyiptakeun masa depan anu langkung saé babarengan!

warta jeung informasi

07/132024

Masa Depan Pembungkusan Produk Kertas: Ngajalajah Pesenan Ékspor ka 2024

Dina dunya bungkusan kertas anu terus-terusan ngembang, aya paménta anu terus-terusan pikeun solusi anu lestari sareng ramah lingkungan.Kalayan pesenan ékspor bungkusan produk kertas 2024 caket, waktosna pikeun ningali langkung jero kana dampak poténsial sareng kasempetan anu aya dina ...

Témbongkeun Rincian
07/062024

Panas Usum Panas Teu Bisa Ngeureunkeun Paréntah Booming Hexing Packaging

Dina panas scorching usum panas, Ningbo Hexing Packaging Co., Ltd. ngalaman lonjakan pesenan pikeun solusi kotak bungkusan khususna.Spésialisasi dina nyayogikeun rupa-rupa pilihan bungkusan, tina kotak warna bergelombang, kotak kertas bungkusan warna dicitak, kotak kertas tampilan dugi ka ...

Témbongkeun Rincian
06/292024

Titik luhur anyar - kapasitas bungkusan Ningbo Hexing

Taun 2024, penjualan domestik Cina diperkirakeun tumbuh sacara signifikan, khususna dina widang bungkusan kotak warna bergelombang sapertos alat-alat rumah tangga leutik, penggorengan hawa, sareng éléktronika dapur.Nyanghareupan paménta kuat sapertos kitu, Ningbo Hexing Packaging ieu gearing up na narékahan pikeun significa ...

Témbongkeun Rincian
06/222024

Bungkusan Hexing nambihan Angkutan Saluran Anyar: Pangiriman Cekap sareng Gancang

Hexing Packaging mangrupikeun supplier utama kotak bungkusan kotak warna khusus anu nembé ningkatkeun kamampuan pengiriman na.Perusahaan parantos nambihan treuk kotak énggal kana armadana, dirancang pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kagancangan ngirimkeun bungkusan khusus ka konsumén atanapi nunjuk ...

Témbongkeun Rincian
06/152024

Kotak warna bungkusan kertas alat-alat bumi leutik luhur

Ningbo Hexing Packaging Co., Ltd. panyadia ngarah tina solusi kotak bungkusan kertas ngaropéa.Hexing Packaging museurkeun kana desain struktural sareng bungkusan alat-alat rumah tangga alit sareng sagala rupa industri, kalayan perhatian khusus kana ékspor, transportasi sareng bungkusan tampilan ....

Témbongkeun Rincian
06/072024

kotak tampilan kertas dina pamasaran ritel

Dina bentang ritel ayeuna, kotak tampilan kertas parantos janten pilihan populér pikeun nampilkeun produk di mall balanja utama.Pintonan anu ramah lingkungan sareng serbaguna ieu nawiskeun sajumlah kauntungan, ngajantenkeun pilihan anu pikaresepeun pikeun usaha anu hoyong ningkatkeun kasadaran produkna...

Témbongkeun Rincian
06/012024

Hiji-eureun jasa bungkusan kertas- Ningbo Hexing bungkusan

Ningbo Hexing Packaging mangrupikeun tujuan eureun pikeun bungkusan kertas.Pausahaan museurkeun kana nyadiakeun ngaropéa, solusi bungkusan kualitas luhur, nyadiakeun runtuyan jasa kayaning kotak corrugated ngaropéa pikeun panerapan rumah tangga leutik, kotak corrugated dicitak husus pikeun produk, cus...

Témbongkeun Rincian
05/252024

Ningbo Hexing bungkusan: Anjog trend kalawan FSC Certified bahan ramah lingkungan

Ningbo Hexing Packaging aya di payuneun tanggung jawab lingkungan sareng nyayogikeun rupa-rupa solusi bungkusan anu kualitas luhur sareng ramah lingkungan.Pausahaan ieu komitmen pisan pikeun ngajagaan planét sareng ngahémat sumber daya, sareng parantos nyandak léngkah anu penting pikeun mastikeun yén éta ...

Témbongkeun Rincian
05/182024

badag-aréa hot stamping pérak emas pikeun ngaronjatkeun bungkusan karton

Dina pasar anu kacida kompetitif ayeuna, bungkusan karton maénkeun peran anu penting henteu ngan ukur ngajaga produk tapi ogé ningkatkeun daya tarik visualna.Nalika konsumén janten langkung nungtut dina bungkusan, kabutuhan solusi inovatif sareng kualitas luhur janten kritis.Salah sahiji solusi anu ...

Témbongkeun Rincian
05/072024

Mastikeun Warna Percetakan Akurat pikeun Konsumén Luar Negeri: Studi Kasus Departemen Percetakan Hexing

Jam 3 sonten tanggal 6 Méi, Bengkel Percetakan Hexing ngagaduhan sambungan pidéo penting sareng palanggan Swedia énggal pikeun ngonfirmasi warna percetakan sareng buktina.Konsumén saacanna ngungkabkeun kapuasan sareng proofing digital tina kotak warna stamping panas halaman pinuh héjo sareng nempatkeun pesenan percobaan o ...

Témbongkeun Rincian
04/292024

Ékspor jasa bungkusan produk kertas khusus luhur

Dina April, ékspor jasa bungkusan produk kertas kustomisasi luhur ningkat sacara signifikan.Pausahaan kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi bungkusan kertas kelas munggaran, kotak bergelombang warna khusus, kotak kertas kraft UV anu ramah lingkungan, bahan anu disertipikasi FSC, kertas ...

Témbongkeun Rincian
03/012024

Ningbo Hexing ékspansi pabrik jeung pencét percetakan Heidelberg anyar ngahontal jangkung anyar dina 2024

Taun 2024, Ningbo Hexing Packaging Company bakal ngalih ka daérah pabrik énggal kalayan aréa ékspansi 3,000 méter pasagi.Komitmen perusahaan pikeun kaunggulan parantos ditingkatkeun deui kalayan ditambah pers 1,4 méteran canggih sareng pencét Heidelberg 5-warna anyar.Ieu anyar ...

Témbongkeun Rincian