• page_banner

Kapasitas

Kapasitas

Jalur Produksi Paperboard Corrugated

Nyanghareupan sarat tina spésifikasi urutan badag, kuantitas leutik sarta pangiriman gancang, urang kudu ningkatkeun tingkat manajemén produksi garis produksi paperboard corrugated ku cara ningkatkeun automation tina garis produksi paperboard corrugated, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kualitas, ngaronjatkeun efisiensi, ngahemat énergi, ngahemat tanaga gawé. , ngurangan consumables sarta ngurangan produk runtah.

img (1)
img (2)

Jalur Produksi Percetakan Flexographic

Simkuring boga set lengkep garis produksi percetakan flexographic otomatis.

img (3)
img (4)

1200x2400mm 5-warna slotting percetakan pencét

Bengkel Percetakan Offset

Kami ngagaduhan sababaraha mesin percetakan offset canggih, anu tiasa nyumponan percetakan kertas tina sababaraha format.

img (5)

Jerman Roland 1300mx1850mm 5-warna Offset Pencét

img (6)

Operasi Simultaneous Multiple Offset Pencét

img (7)

LITHRONE G40 Ramah Lingkungan Offset Pencét

img (8)

Pamisah kertas

Bengkel Produksi Box kado

Proses produksi kotak kado pinuh otomatis, sareng efisiensi produksina langkung ti 50 kali tina manual.

1
2
3