• page_banner

Mastikeun Warna Percetakan Akurat pikeun Konsumén Luar Negeri: Studi Kasus Departemen Percetakan Hexing

Jam 3 sonten tanggal 6 Méi, Bengkel Percetakan Hexing ngagaduhan sambungan pidéo penting sareng palanggan Swedia énggal pikeun ngonfirmasi warna percetakan sareng buktina.Palanggan saacanna ngungkabkeun kapuasan sareng bukti digital tina halaman pinuh héjokotak warna hot stampingsareng nempatkeun pesenan percobaan 20.000 lembar.Tapi, masalah ngeunaan warna sareng kualitas pikeun percetakan angkatan sareng bukti digital tetep aya.Pikeun ngaréspon masalah ieu, Hexing Packaging parantos ngajukeun solusi anu ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngonfirmasi warna online salami prosés sambungan pidéo.

Salila sauran pidéo anu dijadwalkeun, para nasabah Swedia tiasa nyaksian warna-warna cetakan perusahaan sacara real waktos.Pamingpin tim percetakan nyieun pangaluyuan tepat nurutkeun warna sampel digital pikeun mastikeun adjustment warna lemes tina sampel digital, sarta specializes dina nanganan rinci logo.Perhatian anu taliti kana detil ieu nyababkeun klien Swédia sugema pisan sareng hasil nurutan ngeunaan kualitas warna sampel format digital sareng ageung.

验色

Komitmen Hexing Packaging pikeun kaunggulan téknologi percetakan tiasa ditingali ku ngagunakeun mesin percetakan lima warna Heidelberg, anu sacara efektif ngatur stabilitas sareng kualitas warna percetakan.Pausahaan komitmen pikeun ngahasilkeunhigh-tungtung ngaropéa kotak warna kotak bungkusan, kotak warna stamping panas, jeungbungkusan kotak warna multi-prosés, sarta mastikeun ngadalikeun kualitas.Téknologi profésional sareng alat-alat Departemen Percetakan Hexing ngajamin warna seragam, teu aya hantu sareng teu aya rollers, sahingga nyayogikeun hasil anu sampurna pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu terang.

Sadayana, gawé babarengan anu suksés sareng para nasabah Swedia ngagambarkeun komitmen teguh Hexing Packaging pikeun nyitak akurasi warna sareng kualitas pikeun konsumén luar negeri.Sambungan pidéo anu lancar sareng panyesuaian anu cermat sapanjang prosés ngagariskeun komitmen perusahaan pikeun nyumponan sareng ngaleuwihan ekspektasi pelanggan.Kalayan ukuran kadali kualitas Hexing anu ketat sareng kamampuan téknis, para nasabah tiasa dipastikeun nampi solusi bungkusan kotak warna khusus kelas munggaran anu nyumponan standar anu ketat.海德堡5色

 


waktos pos: May-07-2024