• page_banner

Ékspor jasa bungkusan produk kertas khusus luhur

Dina April, ékspor jasa bungkusan produk kertas kustomisasi luhur ningkat sacara signifikan.Perusahaan kami komitmen pikeun nyayogikeun kelas munggaransolusi bungkusan kertas, kotak corrugated warna ngaropéa, ramah lingkungan kertas kraft UV dicitak buleud, Bahan anu disertipikasi FSC, kartu kertas, parentah,kotak tampilan kertas, sareng seueur deui.Lonjakan ékspor nunjukkeun paningkatan pangakuan kaahlian urang dina nyayogikeun kabutuhan palanggan anu rupa-rupa sareng nyayogikeun jasa bungkusan anu unggul.

Pausahaan urang nengetan ketat kana kualitas produk sareng ngalaksanakeun panalungtikan éksténsif ngeunaan prosés perawatan permukaan pikeun nyumponan syarat unik para nasabah.Ti stamping panas ka foil pérak, spot UV, pilem touch, embossing na embossing, kami mastikeun solusi bungkusan kami nawiskeun sauntuyan épék pikeun minuhan kabutuhan husus konsumén urang.Sapanjang 20 taun katukang, dedikasi anu teu teguh kami parantos kéngingkeun kapercayaan seueur palanggan asing, nyababkeun ékspor jasa bungkusan kami.Lonjakan ékspor mangrupikeun bukti kapercayaan kana kamampuan urang pikeun nyayogikeun solusi bungkusan produk kertas anu kualitas luhur.

Lonjakan ékspor jasa bungkusan produk kertas khusus luhur kami dina April negeskeun pangakuan global ngeunaan kaahlian sareng komitmen perusahaan urang pikeun kaunggulan.Nalika urang teras-terasan nyumponan kabutuhan palanggan anu ngembang sareng ngalegaan ayana di pasar internasional, kami siap pikeun ningkatkeun bar dina jasa bungkusan produk kertas.Kami museurkeun kana inovasi, kualitas sareng kapuasan palanggan sareng bangga nyumbang kana paménta pikeun solusi bungkusan kualitas di sakumna dunya.

20 GP


waktos pos: Apr-29-2024