• page_banner

Darah Anyar- Heidelberg percetakan lima warna dina 2024

Di Ningbo Hexing Packaging, kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa bungkusan kelas munggaran ka konsumén domestik sareng asing.Urang hiji-eureunbungkusan ngaropéasolusi nutupan sagalana ti dicitakkotak corrugated, kotak kartu kertas, kotak bungkusan kualitas luhur,rak tampilan, brosur ka bungkusan jasa ngarojong.Kami bangga nawiskeun sajumlah jasa percetakan anu komprehensif, kalebet watermarking, percetakan UV bodas, percetakan offset opat warna, percetakan warna titik sareng perawatan permukaan khusus.Salaku tambahan, kami ogé nyayogikeun stamping panas, foil pérak, embossing, UV parsial sareng téknologi percetakan profésional sanés pikeun nyumponan kabutuhan khusus para nasabah.Kami ogé nyayogikeun gambar garis gratis, dokumén konfirmasi sareng pangaturan logistik pikeun mastikeun prosés bungkusan anu lancar sareng henteu repot pikeun konsumén urang.

Dina raraga terus nyadiakeun layanan kualitas luhur, kami gumbira ngumumkeun yén urang bakal nambahkeun hiji Heidelberg 5-warna pencét anyar dina 2024. Kamampuh percetakan anyar ieu bakal ngidinan urang nyadiakeun solusi hadé ka konsumén urang.Pangabutuh percetakan warna titik High-end.Kalayan mesin percetakan lima warna Heidelberg, kami narékahan pikeun langkung berinovasi sareng nyiptakeun épék percetakan anu unggul pikeun nampilkeun paméran konsumén urang ku cara anu pangsaéna.Investasi ieu ngagambarkeun komitmen urang pikeun tetep di payuneun industri percetakan sareng teras-terasan ningkatkeun palayanan anu kami nyayogikeun ka para nasabah anu hargana.

Bubuka pers percetakan lima warna Heidelberg mangrupikeun léngkah anu penting pikeun Ningbo Hexing Packaging.Kami yakin yén téknologi percetakan canggih ieu bakal ningkatkeun kualitas sareng akurasi jasa percetakan kami sareng ngamungkinkeun urang pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu langkung saé.Kalayan mesin énggal, kami yakin yén urang tiasa teras nyayogikeun solusi bungkusan sareng percetakan anu teu aya tandingan, nguatkeun posisi urang salaku mitra anu dipercaya pikeun sadaya kabutuhan bungkusan.Kami ngarepkeun kasempetan tambahan anyar ieu bakal dibawa sareng bungah pikeun terus nyayogikeun jasa anu luar biasa ka para nasabah di 2024 sareng salajengna.
CTP


waktos pos: Jan-19-2024