• page_banner

Titik luhur anyar - kapasitas bungkusan Ningbo Hexing

Dina taun 2024, penjualan domestik Cina diperkirakeun tumbuh sacara signifikan, khususna dibungkusan kotak warna corrugatedwidang kayaning parabot rumah tangga leutik, fryer hawa, sarta éléktronika dapur.Nyanghareupan paménta anu kuat sapertos kitu, Ningbo Hexing Packaging narékahan pikeun ningkatkeun kapasitas produksi sacara signifikan dina kuartal kadua 2024. Bengkel perusahaan sibuk sareng kagiatan, ngagambarkeun kamakmuran industri bungkusan.Salaku pesenan dagang asing na ékspor terus unabated.Hexing Packaging, kalayan fasilitas canggih sareng tim profésional, parantos siap pikeun nyumponan tungtutan anu terus-terusan.

The surge di pesenan pikeunkotak warna corrugatedjeungkartu kertas thickenednyaeta duanana tangtangan sarta kasempetan pikeun Hexing Packaging.Bengkel percetakan perusahaan ngagaduhan dua mesin percetakan lima warna Heidelberg, sareng prosés sapertos laminasi, motong, sareng témpél kotak sadayana lancar réngsé ku mesin otomatis otomatis.Alat-alat canggih, gandeng ku kaahlian teknisi profésional, ensures parantosan mulus tur efisien tina pesenan instalasi keur saparapat salajengna.Hexing Packaging parantos dilengkepan sareng tiasa nyayogikeun jasa khusus sapertos bungkusan kotak warna percetakan, kartu kertas, sareng stand tampilan kertas.Konsumén tiasa yakin yén tim profésional perusahaan sareng alat-alat canggih bakal nyayogikeun syarat khususna.

Poto Pabrik

Salaku paménta pikeun solusi bungkusan terus soar, Ningbo Hexing Packaging nangtung siap minuhan kabutuhan customer kalawan komitmen unwavering kana kualitas sarta efisiensi.Pausahaan ngabagéakeun pesenan pikeun rupa-rupa layanan ngaropéa, mastikeun konsumén pangalaman mulus tur dipercaya.Kalayan kapasitas produksina ningkat, ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun usaha pikeun nempatkeun pesenan sareng kauntungan tina produk unggulan Hexing Packaging.


waktos pos: Jun-29-2024