• page_banner

Ningbo Hexing ékspansi pabrik jeung pencét percetakan Heidelberg anyar ngahontal jangkung anyar dina 2024

Taun 2024, Ningbo Hexing Packaging Company bakal ngalih ka daérah pabrik énggal kalayan aréa ékspansi 3,000 méter pasagi.Komitmen perusahaan pikeun kaunggulan parantos ditingkatkeun deui kalayan ditambah pers 1,4 méteran canggih sareng pencét Heidelberg 5-warna anyar.Ieu tambahan anyar, babarengan jeung mesin laminating pinuh otomatis tur mesin paeh-motong.Ningbo Hexing Packaging bakal teras-terasan nyayogikeun solusi bungkusan anu kualitas luhur, khusus pikeun konsumén domestik sareng asing.kotak karton kertas dicitak.

Pencét percetakan 1,4-méteran pikeun nyitak permukaankotak logo dicitak kertas ukuran leutikéfisién.Salaku tambahan, pers lima warna Heidelberg anyar ngagambarkeun pamutahiran utama dina kamampuan percetakan perusahaan.Kalawan téhnologi canggih na, mesin bisa hadé tur leuwih réalistis nembongkeun desain percetakan konsumén ', hasilnakotak percetakan pantone bungkusan profésional sareng éndah.Integrasi anu mulus tina mesin-mesin mutakhir ieu sareng rohangan lantai pabrik anu dilegaan ngagambarkeun komitmen anu teu kaampeuh Ningbo Hexing Packaging pikeun nyayogikeun kustomisasi bungkusan anu unggul.

Salaku parusahaan asup kana tahap anyar ékspansi, Ningbo Hexing Packaging tetep komitmen pikeun nyadiakeun hiji-eureun jasa kustomisasi bungkusan nyugemakeun ka konsumén diversified.Spésialisasi dinabungkusan kotak warna custom, Pausahaan boga tujuan pikeun terus ngaleuwihan ekspektasi customer tur nyetel tolok ukur anyar dina industri.Kombinasi wewengkon pabrik dimekarkeun sarta pencét percetakan anyar geus dibuka hiji bab seru pikeun Ningbo Hexing Bungkusan, sangkan eta éféktif minuhan kaperluan bungkusan ngarobah konsumén domestik jeung asing.Dina taun 2024, perusahaan diperkirakeun ngahontal jangkung anu teu pernah kantos aya, teras nguatkeun reputasina salaku pamimpin dina industri bungkusan.

Poto Pabrik


waktos pos: Mar-01-2024