• page_banner

Kualitas

Kontrol kualitas

Kotak leutik ogé nyumputkeun seueur pangaweruh.Ti bahan, percetakan, ningkatna kertas, perlakuan permukaan, motong paeh nepi ka rengse packing produk, unggal prosés produksi bakal mangaruhan kualitas kotak bungkusan.Urang mastikeun ngadalikeun unggal prosés jeung unggal jéntré, nyieun bungkusan kawas karajinan, sarta nampilkeun produk pangalusna ka anjeun.

Produksi Line Quality Control

img (1)
img (2)

Alat Uji

img (3)
img (4)

Data ngawaskeun

img (5)
img (6)
img (7)
img (8)
img (9)