• page_banner

Naha Milih Kami

Diadegkeun dina 1999

Kami gaduh pangalaman bisnis internasional langkung ti 10 taun. Kami parantos ngembangkeun langkung ti 70 pasar di sakumna dunya.Salila sababaraha taun, kami khusus dina manufaktur produk bungkusan sapertos kotak karton corrugated, kotak percetakan warna, kotak kado, rak tampilan, kartu kertas, manual, stiker napel, brosur leutik sareng majalah.

img (2)
img (1)

Urang sorangan mesin parabot canggih: splitter kertas cutter ganda, mesin motong kertas, sistem CTP 1600mmx2108m, Heidelberg 5-warna offset pencét, Jerman Roland 1300mx1850mm 5-warna offset pencét, 1200x2400mm 5-warna slotting percetakan pencét, 1200mm slotting-warna cetak pers mesin motong, 2500mm garis produksi rubak pikeun 5 lapisan corrugated dewan, pilem mesin laminating pinuh otomatis, mesin UV, 1200x1650mm pinuh otomatis mesin kertas ningkatna, 1200x1600mm pinuh otomatis maot mesin motong sarta mesin gluing pinuh otomatis.

Kami geus salawasna anut kana konsép layanan "produk anu jasa tangible sarta jasa mangrupa produk intangible", salawasna taat kana tujuan layanan "sadayana pikeun kapentingan konsumén", sarta dilayanan unggal customer kalawan pangaweruh produk profésional solid.Ladenan pra-penjualan ngaropea skéma bungkusan produk pikeun konsumén, ku kituna produk palanggan tiasa nampi pangaruh bungkusan anu pangsaéna dumasar kana kabutuhan palanggan sareng karakteristik produk.

img (3)
img (1)

Sumber poto: Visual Cina

Transaksi sanes tungtung, tapi titik awal.Kami ngagantelkeun pentingna kana pangalaman pamakean anjeun sareng pendapat sareng saran anjeun.Upami anjeun mendakan masalah sareng bungkusan produk, mangga ngahubungi kami iraha waé sareng dimana waé, sareng kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun ngarengsekeun kasusah anjeun.Pangalaman balanja anu pikaresepeun sareng nyugemakeun mangrupikeun tujuan pamungkas urang.